info@atelier-saskiaruigrok.nl

Ieder jaar organiseer ik diverse workshops met verschillende thema’s: tulpen, zomerbloemen, zee of replica’s. In het hoogseizoen worden de workshops in de kantine van Camping de Wielen georganiseerd, data volgen nog. De kosten van de workshops zijn € 65.00 per keer. Je gaat naar huis met een leuk origineel schilderij en werkt met acryl of olieverf in een gezellige sfeer. De duur van een workshop is van 13.30 tot 17.00 of van 19.00 tot 22.30 (3,5 uur).

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld op het strand te schilderen, duur 5 uur (10.00/15.00 of 12.00/17.00, kosten € 95.00 pp, inclusief alle materialen, thee, koffie, fris en iets lekkers. Uiteraard kan dit ook in de kantine, er is zo iets meer tijd om rustig aan je onderwerp te werken in een rustige ontspannen ambiance.

Tijdens de workshops vertel ik veel over technieken, olieverf, acrylverf, pigmenten en de grote meesters. De gouden eeuw is mijn specialisatie betreft schilderkunst. Na deze workshop zul je anders naar kunst gaan kijken omdat je hebt ervaren hoe het is een onderwerp te schilderen.

Alle materialen zijn inbegrepen, inclusief, koffie, thee en iets lekkers.

Sluit Menu